Instructeurs

Bij Aikidojo Haarlem traint een groot aantal (ver-)gevorderde aikidoka. Sommigen verzorgen regelmatig lessen of assisteren daarbij.

5e dan


Martijn Duchatteau

Martijn is begonnen met aikido bij Simon Deering bij wie hij meer dan 20 jaar trainde.

Hij is 5e dan , dojohouder en hoofdinstructeur van de dojo.
De lessen op maandag en vrijdag worden door Martijn gegeven.

Hij vervulde meerdere functies bij Yuwakai en was onder meer enige jaren voorzitter van de examencommissie.


3e dan


Marrie Rebel-Demmer

Marrie begon met aikido in 1996 bij Ernest Vinjé. In 2006 behaalde ze haar zwarte band en in 2013 haar 3e dan. Sinds 2011 traint ze bij Aikidojo Haarlem en geeft ze de lessen in onze kinderklas.

Marrie is rijkserkend leraar (niveau 3) sinds 2014.

Marrie is de penningmeester van Aikidojo Haarlem

Zoltán Szlávik

Zoltán (‘Zoli’) begon met aikido in 1999 in Hongarije en trainde nadat hij naar Engeland verhuisde in Londen, waar hij anderhalf jaar les gaf aan kinderen.
Sinds 2009 woont, werkt en traint hij in Nederland. In 2010 haalde Zoli zijn zwarte band en in 2018 zijn 3e dan.

Zoli geeft les op zondag.

Jeroen Lijmer

Onder leiding van Peter Bacas begon Jeroen als student in 1991 bij de Universiteit van Amsterdam met aikido. In 1999 behaalde hij zijn zwarte band bij Fujita Sensei.

Sinds 2005 traint hij bij Aikidojo Haarlem waar hij in 2008 zijn 2e dan haalde bij Simon Deering. In 2018 heeft hij zijn 3e dan behaald.

Jeroen is de secretaris van Aikidojo Haarlem.


2e dan


Martijn Bos

In 2003 zag Martijn een demonstratie van Tissier Shihan waarna hij besloot zelf te beginnen met aikido. In 2006 startte hij bij Simon Deering bij Aikidojo Haarlem waar hij sindsdien intensief traint.
In 2018 heeft hij zijn tweede dan behaald.

Martijn geeft regelmatig les op zondag.


Louison Duchatteau

Louison behaalde in 2012 zijn zwarte band. In 2016 behaalde hij zijn tweede dan. Naast Aikido beoefent Louison ook Katori Shinto Ryu en Meifu Shinkage Ryu Shurikenjutsu bij Arjan Tervoort.

Arjan Tervoort

Sinds zijn introductie tot judo toen hij 8 was, is Arjan nooit gestopt met de beoefening van japanse budo en begint met Aikido rond 1999. Vanaf 2002 richt hij zich voornamelijk op de klassieke wapenscholen (koryu), Aikido, Kyudo (boogschieten) en Cha-no-yu (theeceremonie). "Aikido komt voort uit de klassieke budo-scholen van Japan en ik zie koryu voor Aikidojo Haarlem als een mooie aanvulling op het curriculum zoals dat door Hombu aangeboden wordt."