Yudansha

Bij Aikidojo Haarlem traint een groot aantal (ver-)gevorderde aikidoka.
Sommigen verzorgen regelmatig lessen. U kunt van tevoren kijken wie er lesgeeft op de pagina "eerstvolgende lessen".

4e dan


Martijn Duchatteau

Martijn is begonnen met aikido bij Simon Deering bij wie hij meer dan 20 jaar trainde.

Hij is 4e dan, dojohouder en hoofdinstructeur van de dojo.

Hij is lid van de technische commissie van Yuwakai.

Ivar Siccama

Onder de indruk van de elegantie van aikido, zette Ivar zijn eerste tai sabaki in 1992 in Geneve. In Amsterdam wordt Erik Louw zijn leraar en begint hij later ook zelf met lesgeven.

Hij is gefascineerd door de technieken en heeft er veel plezier in die steeds verder te ontdekken. Ivar is sinds 2014 4e dan. 


3e dan


Bart Brolsma

Bart is in 2000 begonnen met aikido bij Simon Deering. In 2005 heeft hij zijn zwarte band behaald, en in 2014 zijn derde dan.

Bart doet naast aikido ook katori shintu ryu. Bart heeft vooral veel plezier met aikido en is met contact op zoek naar de grenzen van balansverstoringen.

Johanneke Duchatteau

Quirijn Duchatteau

Quirijn heeft meer dan 20 jaar aikido ervaring en heeft in 2000 zijn zwarte band gehaald, sinds 2008 heeft hij de derde dan. Hij is een leerling van Simon Deering en Erik Louw. Quirijn is vanaf de oprichting betrokken geweest bij Aikidojo Haarlem. Hij verzorgt de lessen op donderdag in de dojo in Hoofddorp.

Marrie Rebel-Demmer

Marrie begon met aikido in 1996 bij Ernest Vinjé. In 2006 behaalde ze haar zwarte band en in 2013 haar 3e dan. Sinds 2011 traint ze bij Aikidojo Haarlem en geeft ze de lessen in onze kinderklas.

Marrie is rijkserkend leraar (niveau 3) sinds 2014.

Wendelina Timmerman


2e dan


Louison Duchatteau

Louison behaalde in 2012 zijn zwarte band. Naast Aikido beoefent Louison ook Katori Shinto Ryu en Meifu Shinkage Ryu Shurikenjutsu bij Arjan Tervoort.

Jeroen Lijmer

Onder leiding van Peter Bacas begon Jeroen als student in 1991 bij de Universiteit van Amsterdam met aikido. In 1999 behaalde hij zijn zwarte band bij Fujita Sensei.

Sinds 2005 traint hij bij Aikidojo Haarlem waar hij in 2008 zijn 2e dan haalde bij Simon Deering.

Jeroen is de secretaris van Aikidojo Haarlem.

Zoltán Szlávik

Zoltán (‘Zoli’) begon met aikido in 1999 in Hongarije en trainde nadat hij naar Engeland verhuisde in Londen, waar hij anderhalf jaar les gaf aan kinderen.
Sinds 2009 woont, werkt en traint hij in Nederland. In 2010 haalde Zoli zijn zwarte band. Zoli geeft ook les in de kinderklas.

Arjan Tervoort

Sinds zijn introductie tot judo toen hij 8 was, is Arjan nooit gestopt met de beoefening van japanse budo en begint met Aikido rond 1999. Vanaf 2002 richt hij zich voornamelijk op de klassieke wapenscholen (koryu), Aikido, Kyudo (boogschieten) en Cha-no-yu (theeceremonie). "Aikido komt voort uit de klassieke budo-scholen van Japan en ik zie koryu voor Aikidojo Haarlem als een mooie aanvulling op het curriculum zoals dat door Hombu aangeboden wordt."

Pieter van der Wolk

Pieter behaalde in 2008 zijn zwarte band en heeft sinds 2014 de 2e dan.


1e dan


Martijn Bos

In 2003 zag Martijn een demonstratie van Tissier Shihan waarna hij besloot zelf te beginnen met aikido. In 2006 startte hij bij Simon Deering bij Aikidojo Haarlem waar hij sindsdien intensief traint.


Samaro Karsters

Sebastiaan Olijerhoek